Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Dodge Viper, какъв е животът аутсайдери

Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Той се появи в един много труден момент за американската колата. Това беше в края на 80-те години, когато се освободи най-страшните Mustangs в историята, жените носели идиотска прическа, докато мъжете са избрали между Dodge Овен и Plymouth Voyager. Най-мощните двигатели в този период бяха двулитрови бензинови лампи масло chetyrehtsilidrovye минивани и пикапи. Ерата на мускулна автомобили свърши, и ерата на Dodge Viper все още не е започнало. И през 1989 г. в Детройт покаже непрактично, огромен десет-цилиндров двигател, вклинена в тясната форма на тялото е много характерен, както и името на колата не е най-романтичните в момента - Viper.







Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Мощен и темпераментен Dodge Viper

Гротеска ситуация се крие във факта, че първата партида от оборудването 01:28 (както е бил кръстен в чест на настройка на записа песни Laguna Seca, доставени през миналата година) разпродаден само за четиридесет минути след началото на продажбите.

Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Салон Последни изявления Viper е по-модерен

Viper е опасен противник, дори и за Porsche, дори и Chevy Corvette и Audi R8. Опасен, защото това е съвсем различно, див и неудържим. Същото като собствениците му. цена на колата у дома - от 91 хиляди долара. В Москва, можете да си купите употребяван / г shny склад Dodge Viper за $ 120-130000 град на около сто хиляди. Има случаи, в провинцията, местната тунинг, цените в рубли по тях варират между 8 и 12 милиона души. Това обикновено е колите от първо поколение, и те са твърде скъпи. Когато собствениците им актуализират 645 конски сили при задно предаване остава загадка, но ако се съди по отговорите им, те не са малко съжалявам за похарчените пари.

Последна актуализация на базовия модел не повлияят силно върху промените в дизайна на тялото са по-голямата част техники, опции, избор на вътрешни повърхности. Фондова V10 двигател леко преконфигурира и крайният конвейер живота, той дава 654 сили вместо на бившата 649 със стабилна въртящ момент от 814 Nm. Разход на гориво остава същата.

От Dodge Viper песен в база модификации ще изгори около 12.5 литра бензин резултати от тест драйв, а техническите характеристики - 11,8 литра / 100 km. Максималната скорост на последната версия - 306 km / h.

Преди няколко години, колата е преименуван на SRT Viper, но финалната серия все още се връща в предишното си име на колата. Все пак, той ще остане в историята като Viper SRT на Dodge. CPT - дъщерно дружество на Chrysler, която се занимава с postkonveyernym тунинг и изграждане на специални версии на серийни автомобили.

Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Фото мултимедийна система Dodge Viper SRT

В допълнение към основните характеристики, то е възможно да закупите няколко различни sportpaketov:

Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

GAZ 51 камион кабина е много по-просторни и по-ергономичен от втория на Viper и първите поколения. Въпреки това, след стартиране на двигателя на водача няма да бъде толкова подувам се космите на ръцете си. В Viper Dodge е много специфичен звук, който вече е отишло в историята. Неговата много клонирана емулация изпускателната звукова система в съвременните автомобили. Може би с размерите на кабината оставя грешно впечатление, но той изглежда е малко на фона на огромния капак, ширина от два метра, ще се настанят и минимално свободно разстояние за кацане, което зависи от диаметъра на колелата. Но XXI век дойде в салона. Последните версии на инженерите на автомобили променени ергономичност, стоманени панели по поръчка качествено и материали за довършване на най-новата версия, използвайки най-добрите.







Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Под капака на 650 коне от Детройт

Един от основните проблеми, според коментарите на собствениците, които са свързани с управлението на чудовището - провала на задните колела в кутиите на осите. Това не е изненадващо, тъй като вече е при 1200 об / мин се предава към задните ролки 600 Nm на тягата. Леко се подценява съединител работа, колесни букси са разбити при всички предавки. Между другото, дори и вторият Dodge Viper може да ускори до 190 км / ч, основната задача на водача е в нормални условия на контрол на подаването на гориво. Важно в управлението на тази машина - за поддържане на контакт с повърхността на задвижващите колела. Повярвайте ми, това не е толкова лесно, колкото изглежда. Без значение къде в скалата за тахометър е ръка, пъхна малко няма. Ще има много, твърде много, както за обикновения шофьора. 8.4-литров атмосферен с капацитет от 650 силите в състояние да изтрие спомена за всичко, което знаете за мощни двигатели. Още повече, че - не мощен. Тя трябва да бъде внимателен. Аспирираният двигател е много гъвкава, тя позволява да се придвижват удобно дори и в града, дори и на пътя, дори и в шеста предавка.

Dodge Viper снимки, цената в България, спецификации

Запомнящи и темпераментни спортна кола

Не може да се каже и за настройките на окачването. В основната версия, че е доста трудно, но bilshteynovskie регулируеми амортисьори позволяват да коригирате окачването, както се изисква от пътната настилка. GTS версията ви позволява да настроите за боравене с песен и стабилност в същото време коравината е абсолютно спортове. Въпреки това, с натискането на един бутон, можете да промените всичко. Тогава коравината и колата спря от сравнително удобни глътки малки нередности. В стандартния контрол Viper тяга може да бъде изключен, но си струва да се прави само ако водачът е сто процента уверени в своите способности. С други спортен автомобил ще се опитат да се отърве от него на всяка крачка, пъхна дозата трябва да бъде в този случай бижута. Това не е да се каже, че една кола с такива размери, тегло и мощност неконтролируема. Той е много фокусиран и rulitsya много по-адекватно в сравнение със същия Corvette. Viper просто се придържаме към тротоара и тази велика източване заслуги Pirelli Нула Corsa гума, но това не гарантира, че задния мост няма да пробие в занасяне ако проект на бюст в един момент, дори и на суха и плоска като стрела път.

Жалко е. Грижа на превозното средство от световната сцена - това е сериозна загуба. Особено в последно поколение, когато Viper успя да донесе на нивото на ергономия и комфорт на най-добрите коли в класа, а десет пълнене 650 конски сили двигател започна да изглежда почти стандарт. Може би най-последно поколение, а не най-добрият пример на спортен автомобил в света с, но това, което е най-добрият американски спортен автомобил, без съмнение не. В оригиналност, харизмата, силата, превъзходно обработка и моментално разпознаваем стил - е, че Viper ще остави след себе си завинаги. Той е свой собствен стил и собствената си икона, той никога не се опита да бъде Porsche или Lotus, както и за това, че е обичан и ценен по цял свят.

Всички отдавна са разбрали, че колата - не е само средство за движението и скоростта на статус в обществото. С кола, можете лесно да се определи какво клас на неговия собственик. Това важи както за обикновения човек.

Как да изберем кола, изберете кола.

Как да изберем кола под наем - много популярна услуга. Тя често се нуждаят от хора, които са пристигнали в друг град по работа, без личен автомобил; тези, които искат да направят добро впечатление с помощта на скъпа кола и.

Преглед на най-популярните кросоувърите и сравнението им

Най открадната кола марка в Санкт Петербург

кражба на кола е вечното противопоставяне между собствениците на автомобили и крадци. Въпреки това, както е отбелязано в полицията, всяка година търсенето на крадени автомобили варира значително. Дори преди двайсет години по-голямата част от кражбите на коли отчитат за производство на местното автомобилно производство и.

Как да изберем кола втора ръка, употребявани автомобили, за да изберете.

Как да изберете употребявани автомобили, които желаят да купят колата доста, но не всеки има възможност за закупуване на чисто нов автомобил в салона, поради което трябва да се обърне вниманието ви към употребявани автомобили. Техният избор - не е просто въпрос, и.

От първия парата движи Kagnotona устройство, създадено през 1769, коли скочи напред. Разнообразие от марки и модели в момента поразителен. Техническо оборудване и дизайн, за да отговарят на нуждите на всеки клиент. Да се ​​купи един.

Те са резултат от генетична моделиране, те са синтетични, като чаши за еднократна употреба, те са почти безполезни като пекинез, но тяхната любов и да чакаме. Тези, които искат една бойна куче, бултериер да роди себе си, които се нуждаят от по-тънък и атлетичен, даде.

Рейтинг на най-крадени коли в Москва остава почти без промяна в продължение на няколко години. Всеки ден в столицата е присвоил около 35 коли, а 26 от тях са чуждестранни автомобили. Повечето откраднати печати Според "председателят Застраховка" портал най-много.

Звездите на луксозни автомобили

знаменитости машини трябва да са съобразени с тяхната звезда статус. Хайде нещо скромно и те просто не могат да бъдат споделени. Тяхното превозно средство трябва да отговаря на тяхната популярност. Най-популярен човек, толкова по-изискан колата трябва да бъде. Звезди, популярни в света.







Свързани статии